Dresy FC ViOn Zlaté Moravce 2010/2011

2010/2011 Corgoň liga Legea
Autor: Myso

Zlaté Moravce sa po roku vracajú do najvyššej slovenskej súťaže. Nový ročník odštartovali ešte v dresoch značky Puma z minulej sezóny, od augusta ale nastupujú už v nových dresoch, ktoré sú od talianskej spoločnosti Legea. Biele mali premiéru v 3. kole na Pasienkoch, červeno-modré vytiahli futbalisti ViOnu po prvýkrát vo včerajšom zápase proti Dubnici.

V Zlatých Moravciach sa možno aj podľa klubového znaku rozhodli pre pruhované tričká v červeno-modrej kombinácií. Dizajn s označením Legea Madrid je doplnený zlatými nápismi a logami výrobcu dresov. Uprostred tričiek sa nachádza logo hlavného partnera klubu, ktorým je spoločnosť ViOn. Pruhované tričká dopĺňajú tmavomodré trenírky a červené štulpne.Náhradné dresy označené ako Legea Kiev sú celé biele. Na tričkách a trenírkach sú opäť nápisy a logá spoločnosti Legea v zlatej farbe. Vľavo pod výstrihom sa nachádza znak klubu a uprostred tričiek logo spoločnosti majiteľa klubu Viliama Ondrejku. Biele štulpne sú kombinované s červenou. V zápase proti Slovanu mali hráči Zlatých Moraviec oblečené k bielym tričkám červené trenírky a červené štulpne.

FC ViOn Zlaté Moravce je vôbec najmladším klubom, ktorý hráva najvyššiu slovenskú súťaž. Klub vznikol v roku 1995, kedy začal hrávať tretiu triedu. Za päťnásť rokov svojej existencie ale dokázal postúpiť až do Corgoň Ligy (prvý krát v 2007, druhý krát tento rok), vyhrať Slovenský pohár (2007) a Slovensko aj pomerne úspešne reprezentovať v Pohári UEFA. Štadión v Zlatých Moravciach má kapacitu 5 000 ľudí, z toho 3 500 na sedenie. Trénerom tímu je Juraj Jarábek.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok