Dresy Tatrana Prešov 2010/2011

2010/2011 Adidas Corgoň liga
Autor: Myso

V posledný októbrový deň dostáva priestor na tomto blogu ďalší z účastníkov našej najvyššej súťaže. Dnes si môžete niečo prečítať o dresoch prešovského Tatrana.


Prešov zmenil pred touto sezónou dodávateľa, keď slovenský Atak nahradil známejší Adidas. Domáce dresy Prešovčanov sú v typických klubových farbách. Zeleno-biele pruhované tričká s označením Adidas Stricon majú vľavo pod výstrihom umiestnený znak klubu. Na ľavom rukáve sa nachádza logo našej najvyššej súťaže. Na zadnej strane tričiek sú nad číslami umiestnené menovky hráčov a pod číslami logo spoločnosti Benesport, ktorá je partnerom nemeckého Adidasu a stala sa dodávateľom výstroja pre Prešovčanov. Tričká dopĺňajú zelené trenírky a štulpne s bielymi prúžkami.
Náhradné dresy Prešova mali premiéru v Žiline, kde „Koňare” nastúpili v bielych dresoch. Tie sú doplnené zelenými prvkami. Pod okrúhlym výstrihom sa v ľavej časti nachádza klubový znak. Logo Corgoň Ligy je tentokrát na pravom rukáve. Na zadnej strane tričiek sa nad zelenými číslami nachádzajú menovky a pod číslami je to opäť logo partnera klubu, spoločnosti Benesport. K bielym tričkám nosia futbalisti Prešova vo väčšine stretnutí biele trenírky a biele štulpne so zelenými prúžkami.


Futbalisti Prešova majú v súčasnosti skôr záchranárske starosti, keďže po aktuálnom víkendovom kole klesli na samotné dno tabuľky Corgoň Ligy. Najväčšími úspechmi vo federálnych časoch boli dve druhé miesta v Československej lige v sezónach 1964/65 a 1972/73. Dvojnásobný víťaz Slovenského Pohára (1966 a 1992) skončil najvyššie v samostatnej slovenskej súťaži na 4. mieste v ročníku 1993/94. Prešov hráva svoje domáce stretnutia na štadióne Tatrana s kapacitu takmer 5 a pol tisíc divákov.

4 komentáre k príspevku “Dresy Tatrana Prešov 2010/2011

    1. Zdravím Gabriel. Neviem, kde by sa dal dres priamo kúpiť. Jedine čo ma napadá je kúpiť čistý dres Adidas Stricon napríklad odtiaľto: http://tinyurl.com/kzmb8fz a nechať si naň dotlačiť klubový znak, čo by mali zvládnuť v hociktorom lepšom copycentre…

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok