Dresy Španielska 2011/2012

2011/2012 Adidas Reprezentácie
Autor: Myso

Nemecká spoločnosť Adidas a Španielska futbalová federácia dnes predstavili nové dresy úradujúceho majstra sveta a majstra Európy. Premiéru budú mať už v stredu v priateľskom stretnutí proti Portugalsku a reprezentanti „La Furia Roja” ich budú mať oblečené aj vo zvyšných stretnutiach kvalifikácie na EURO 2012.

Typické červené dresy majú véčkový výstrih, ktorý je v prednej časti doplnený tenkým žltým prúžkom. Plecia sú modré kombinované s tromi žltými pruhmi typickými pre spoločnosť Adidas. Ďalšie modré pruhy sa nachádzajú po bokoch. Logo výrobcu dresov je umiestnené v strede, vpravo pod ním sa nachádza zlatý znak FIFA, ktorý máva na svojich dresoch úradujúci majster sveta. Oproti je znak Španielskeho kráľovstva doplnený o zlatú hviezičku symbolizujúcu jediný zisk titulu majstra sveta. Uprostred tričiek ako aj v ľavej časti modrých trenírok sa nachádzajú zlaté čísla. Španielski futbalisti zmenia na svojej výstroji len tričká, modré trenírky a červené štulpne zostávajú zhodné s tými, v ktorých hrávali na tohtoročných MS v Afrike ako aj v začiatku kvalifikácie.

Prvé reakcie na nové dresy nie sú v Španielsku práve najlepšie. Tamojším fanúšikom nevonia hlavne príliš modrých prvkov na tričkách, ktoré si predstavujú len v národných farbách – teda červenej a žltej. Niektorí španielski blogeri prirovnali nové tričká dokonca k novému obleku pre Supermana :-). Výrobca dresov poňal ich uvedenie vo veľkom štýle a tak sa na internete k novým dresom objavilo už aj video. To by mohlo potešiť hlavne ženskú časť futbalových priaznivcov, keďže je v ňom dobrý výhľad na vypracované telá reprezentantov Davida Villu, Xabiho Alonsa a Fernanda Llorenteho.

Podľa niektorých informácií dnes boli okrem hlavných červených dresov predstavené aj náhradné biele dresy. Zatiaľ sa však objavil len jeden obrázok v nízkom rozlíšení, o ktorého pravosti navyše možno pochybovať. Ak sa objavia aj nejaké overené informácie a kvalitnejšie fotografie, určite sa vyskytnú aj na tomto blogu 😉

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok