Dresy Kanady 2011/2012

2011/2012 Reprezentácie Umbro
Autor: Myso

Britská spoločnosť Umbro predstavila nové dresy kanadského reprezentačného tímu. Krajinu javorového listu bude Umbro obliekať až do konca roka 2014. K spolupráci sa vyjadril aj prezident kanadskej pobočky spoločnosti Umbro Gerald Woodman: „Vďaka partnerstvu s Kanadskou futbalovou asociáciou budeme tvoriť a meniť kultúru futbalu v tejto krajine. Ak pôjde v nasledujúcom období kanadský futbal hore, hráči a fanúšikovia si budú spájať úspechy práve s našou značkou. Rovnako nás teší aj fakt, že nabudúci rok máme možnosť osláviť 100. výročie založenia Kanadskej futbalovej asociácie.”

Hlavné kanadské dresy sú červené s veľkým bielym a čiernym pruhom v tvare písmena “V” na hrudi. V pravej časti pruhov sa na ich rozmedzí nachádza červené logo spločnosti Umbro a na opačnej strane znak Canada Soccer. K Červeným dresom budú nosiť hráči Kanady čierne trenírky a červené štulpne s bielymi logami spoločnosti Umbro.

Náhradné dresy majú rovnaký dizajn ako hlavné. Pruhy v tvare písmena “V” sú na bielych tričkách tentokrát v červenej a čiernej farbe. Logo spoločnosti Umbro je podobne ako aj znak Kanadskej futbalovej asociácie v bielej farbe. Biele tričká budú kanadskí futbalisti kombinovať s bielymi trenírkami a bielymi štulpňami.

Pozrite si video z prezentácie:

Nové dresy budú mať zápasovú premiéru 9. februára 2011 v priateľskom medzištátnom zápase. Do oficiálneho predaja pôjdu až po prvom júni tohto roka. Zaujímavosťou je, že dresy s rovnakým dizajnom budú používať kanadské mužské aj ženské reprezentácie. Reprezentantky Kanady sa v nich predstavia aj na tohtoročnom ženskom svetovom šampionáte v Nemecku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok