Náhradné dresy Čile 2011/2012

2011/2012 Copa América 2011 Puma
Autor: Myso

Reprezentácia Čile bude jedným z dvanástich účastníkov letného turnaja Copa América 2011. Zverenci trénera Marcela Bielsu sa na kontinentálnych majstrovstvách predstavia v nových dresoch od spoločnosti Puma.

Po hlavných červených dresoch, ktoré vám Svet dresov predstavil v priebehu novembra, sme sa v závere januára dočkali aj predstavenia náhradných bielych dresov. Tie mali po prvý krát oblečené minulý týždeň reprezentanti Čile do 20 rokov, ktorým sa darilo v kvalifikácii na MS tejto vekovej kategórie, keď nad Venezuelou zvíťazili 3:1. Dizajn je zhodný s dizajnom dresov anglického Tottenhamu Hotspur. Vrch tričiek je modrý, na pravom pleci sa nachádza biele logo spoločnosti Puma. Vľavo pod modrým okrúhlym výstrihom je viditeľný znak Čilskej futbalovej federácie. Konce rukávov a logá Puma na rukávoch sú červené. Futbalisti Čile budú už tradične nosiť k bielym tričkám biele trenírky a modré štulpne.

Na letnom turnaji Cópa América čakajú na Čile boje v základnej C skupine. Tam sa postupne stretnú 4. júla s Mexikom, o štyri dni neskôr si zmerajú sily s Uruguajom a na záver ich 12. júla čaká stretnutie proti Peru.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok