Náhradné dresy Brazílie 2011/2012

2011/2012 Copa América 2011 Nike
Autor: Myso

Spolu s hlavnými dresmi boli na včerajšej oficiálnej prezentácii brazílskeho reprezentačného tímu predstavené aj náhradné. Tie sú už tradične v modrej farbe.

Dresy majú rovnaký dizajn ako v prípade hlavných dresov. Na hrudi dominuje žltý horizontálny pruh, nad ktorým sa nachádza vpravo žlté logo spoločnosti Nike a na opačnej strane znak Brazílskej futbalovej konfederácie s piatimi hviezdičkami a nápisom Brasil. Názov krajiny, ktorá bude v týchto dresoch hrávať, je umiestnený aj na zadnej časti dresu pod výstrihom. Dresy sú až na farby úplne zhodné s hlavnými žltými dresmi, vrátane nápisu „Nascido para jogar futebol“ vnútri výstrihu, či obrázku kanárika, ktorého nájdeme na mieste znaku CBF z vnútornej strany dresov. K modrým tričkám budú futbalisti Brazílie nosiť biele, prípadne modré trenírky a modré štulpne.

Dresy brazílskej reprezentácie boli od jej vzniku hlavne biele. V 20. rokoch 20. storočia hrávali Kanárici ale aj v pruhovaných žlto-zelených, či dokonca červených dresoch. Súčasnú kombináciu hlavného žltého a náhradného modrého dresu používa Brazília o roku 1958, kedy vo Švédsku získala svoj prvý titul majstra sveta.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok