Dresy Ruska 2011/2012

2011/2012 Adidas Reprezentácie
Autor: Myso

Reprezentácia Ruska predstavila vo včerajšom medzištátnom stretnutí proti Iránu svoje nové dresy od nemeckej spoločnosti Adidas. „Zborná” sa po menej tradičnej bordovo-zlatej kombinácií vracia k tradičným červeným dresom.

Rusko mení svoje dresy po pomerne krátkom čase, pretože predchádzajúce predstavilo pred MS 2010. Na šampionát sa ale napokon Rusi neprebojovali, keď v baráži trochu prekvapujúco nestačili na Slovinsko. Nové ruské dresy majú podobný dizajn ako nové španielske, čo len potvrdzuje aktuálny trend nemeckej spoločnosti Adidas. Výrazným prvkom je trikolóra umiestnená medzi logom nemeckého výrobcu a znakom Ruskej futbalovej únie, ktorá sa tiahne od ľavého pleca smerom k pravému boku. Červené dresy dopĺňajú červené trenírky s tradičnými bielymi pruhmi po bokoch. Červené štulpne majú v prednej časti vyšitý nápis RFU, ktorý predstavuje skratku Ruskej futbalovej únie.

Rusko nepokrstilo nové dresy víťazstvom, práve naopak. Prehrou 0:1 pripravilo jedno z viacerých prekvapení stredajšieho programu medzištátnych priateľských stretnutí. Ruská reprezentácia je našim súperom v kvalifikácii o ME 2012, keď vedie po štyroch stretnutiach skupinu s deviatimi bodmi. Jedinú prehru v doterajšom priebehu pripravilo Rusku práve Slovensko, ktoré v Moskve gólom Stocha zvíťazilo najtesnejším rozdielom.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok