Dresy Feyenoordu Rotterdam 2011/2012

2011/2012 Eredivisie Puma
Autor: Myso

(aktualizované 22. mája 2011 – doplnené fotky)

Feyenoord Rotterdam si naplánoval na 25. februára prezentáciu nových dresov pre budúcu sezónu. Holandský klub bude aj v ročníku 2011/2012 obliekať nemecká spoločnosť Puma.

Domáce dresy sú už tradične červeno-biele. Najvýraznejšou zmenou prešiel oproti minulému roku výstrih, ktorý už nemá golierik a je okrúhly. Pod výstrihom sa v pravej časti nachádza biele logo spoločnosti Puma a na opačnej strane znak Feyenoordu. Uprostred je viditeľné logo hlavného partnera klubu, ktorým je spoločnosť Fortis. Tá sa od roku 2009 prezentuje na dresoch rotterdamského klubu svojim produktom, ktorým je poistenie ASR. Trenírky futbalistov Feyenoordu sú tradične čierne doplnené červenými prvkami. Na štulpniach sú viditeľné dva prúžky v červenej a bielej farbe, pod ktorými sa nachádza logo výrobcu dresov a písmeno F, ktoré je aj v znaku klubu.

Náhradné dresy Feyenoordu pre budúcu sezónu sú netradične belasé. Inšpiráciou pre túto farbu sa stal rok 1962, kedy sa rotterdamský klub v tejto farbe predstavil na trávniku Ajaxu Amsterdam. Pod čiernym véčkovým výstrihom sa vľavo nachádza znak klubu. Logo spoločnosti Puma na opačnej strane vypĺňa priestor medzi šikmým červeným a čiernym pruhom. Uprostred sa nachádza opäť nápis ASR Verzekeringen. K belasým tričkám budú futbalisti Feyenoordu nosiť taktiež čierne trenírky, ale tentoraz doplnené belasými prvkami. Alternatívou sú belasé trenírky doplnené čiernymi prvkami. Belasé štulpne majú červený a čierny pruh.

14-násobný majster krajiny a 11-násobný víťaz domáceho pohára momentálne figuruje až na 13. mieste Eredivisie so ziskom 24 bodov. V minulosti klub z Rotterdamu obliekali spoločnosti Adidas, Hummel a Kappa.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok