Náhradné dresy Francúzska 2011/2012

2011/2012 Nike Reprezentácie
Autor: Myso

Po predstavení hlavných dresov v priebehu januára predstavila spoločnosť Nike v spolupráci s Francúzskou futbalovou federáciou aj náhradné dresy francúzskej reprezentácie. V náhradných bielych dresoch budú hrať futbalisti „Les Blues“ v rokoch 2011 a 2012.

Dizajn dresov je podobný ako v prípade čiernych brankárskych dresov. Najvýraznejším prvkom sú horizontálne prúžky v tmavomodrej farbe. Pod bielym okrúhlym výstrihom sa nachádza modré logo spoločnosti Nike a bielo-modrý znak FFF.

Podľa spoločnosti Nike predstavujú nové dresy francúzsku eleganciu. Dresy sú vybavené novým ventilačným systémom, ktorý udržiava hráčov v suchu a napomáha im na ihrisku dosahovať čo najlepšie výkony. Podobne ako aj na modrých dresoch je z vnútornej strany na mieste znaku vyšitý nápis „Nos Differences Nous Unissent” – „Naše rozdiely nás spájajú.”

Dresy budú mať zápasovú premiéru v kvalifikačnom stretnutí o postup na EURO 2012, ktoré francúzski reprezentanti odohrajú 25. marca proti Luxembursku. Francúzsko vedie svoju kvalifikačnú D skupinu so ziskom 9 bodov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok