Dresy Olympique Lyon 2011/2012

2011/2012 Adidas Ligue 1
Autor: Myso

Včera na veľkonočnú nedeľu predstavila nemecká spoločnosť Adidas nové dresy 7-násobného francúzskeho majstra Olympique Lyon pre budúcu sezónu 2011/2012.

Na typických bielych dresoch opäť nechýbajú dva pruhy v modrej a červenej farbe, ktoré sú tento krát umiestnené na hrudi. Uprostred červeného pruhu sa nachádza biele logo spoločnosti Adidas, znak OL je umiestnený na ľavej strane. Na pruhoch je viditeľná dvojica levov, ktoré môžeme nájsť v klubovom znaku i erbe mesta Lyon. Modré a červené prúžky sú viditeľné aj na véčkovom výstrihu a zakončeniach rukávov. K bielym tričkám budú nosiť hráči Lyonu biele trenírky a biele štulpne.

Podľa zástupcov spoločnosti Adidas bol dizajn nového dresu navrhnutý v spolupráci s klubom a vychádza z histórie, životného štýlu a hodnôt samotného klubu i mesta Lyon. Nový dres sa začne predávať 8. mája, kedy bude mať aj zápasovú premiéru, keď v šlágri 34. kola francúzskej Ligue 1 Lyon privíta doma Olympique Marseille.

Olympique Lyon je momentálne na treťom mieste francúzskej najvyššej súťaže so 7-bodovou stratou na vedúci Lille. Počet titulov, ktoré klub získal v jednom slede v rokoch 2002 až 2008, tak pravdepodobne zverenci trénera Clauda Puela v tejto sezóne nerozšíria.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok