Náhradné dresy FC Fulham 2011/2012

2011/2012 Kappa Premier League
Autor: Myso

Presne v deň záverečného kola anglickej Premier League predstavil londýnsky FC Fulham svoje nové náhradné dresy pre budúcu sezónu 2011/2012. Čierne dresy od talianskeho výrobcu Kappa sú sprevádzané reklamnou kampaňou, ktorej slogan znie „Back in black“ (naspäť v čiernej).

Talianska spoločnosť Kappa je známa svojimi jednoduchými, no elegantnými dizajnmi a presne podľa tejto tradície vyzerajú aj nové náhradné dresy Fulhamu pre budúcu sezónu. Pod vyvýšeným okrúhlym výstrihom nájdeme vľavo znak klubu a na opačnej strane biely nápis Kappa. Partnerom klubu bude aj v budúcej sezóne finančná spoločnosť FxPro.

Červené logo spoločnosti Kappa je umiestnené na obidvoch pleciach, bokoch čiernych trenírok a v prednej časti čiernych štulpní.

Nové náhradné dresy budú v predaji od 8. júna. Do tohto dátumu si je ich možné ale predobjednať a zapojiť sa tak do súťaže o automobil Seat Ibiza, ktorý svojim vzhľadom pripomína práve nové čierne náhradné dresy.

Spolu s hráčskymi dresmi boli predstavené aj náhradné brankárske vo svetlej zelenej farbe. Ich dizajn je do veľkej miery podobný s hráčskymi dresmi, najvýraznejšou zmenou je počet log spoločnosti Kappa, ktoré nájdeme na obidvoch rukávoch až osem.

Malá zmena je viditeľná aj na svetlozelených trenírkach, kde je logo Kappa umiestnené horizontálne a jeho veľkosť je menšia oproti hráčskym čiernym trenírkam. Svetlozelené tričko a trenírky dopĺňajú štulpne v rovnakej farbe, doplnené o čierne logo talianskeho výrobcu.

Fulham sa v dnes skončenom ročníku anglickej Premier League umiestnil na ôsmom mieste. Vďaka vysokému postaveniu v súťaži fair-play si ale zahrá v budúcom ročníku Európsku Ligu UEFA, v ktorej to v sezóne 2009/2010 dotiahol až do finále, kde jeho hráči nestačili na španielske Atlético Madrid (1:2).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok