Dresy Realu Madrid 2011/2012

2011/2012 Adidas Primera Division
Autor: Myso

Španielsky gigant Real Madrid dnes oficiálne predstavil nové dresy pre budúcu sezónu 2011/2012. Najväčším prekvapením je farebná kombinácia dresov, ktorá bude vôbec po prvý krát v histórií madridského klubu bielo-zlatá.

Výrobcom dresov je nemecká spoločnosť Adidas. Podľa slov jej predstaviteľov majú nové dresy Realu elegantný ale zároveň striedmy dizajn. Po istom čase sa na tričká vracia golierik, v ktorého zadnej časti je vyšitá skratka klubu RM. Víťazná zlatá farba bola zvolená ako pocta „bielemu baletu,“ ktorý bol vyhlásený za najlepší futbalový klub 20. storočia.

 

Najvýraznejšími zlatými prvkami sú na tričkách, trenírkach i štulpniach tri pruhy charakteristické pre nemeckú spoločnosť Adidas. Logo partnera Realu ako aj klubový znak zostávajú v rovnakých farbách, v akých sa na dresoch „pusiniek“ vyskytovali aj v minulých sezónach. Zmenou ale prešlo logo výrobcu dresov, ktoré je podobne ako aj menovky a čísla hráčov zlaté.

Nové dresy Realu sú v predaji oddnes prostredníctvom oficiálneho klubového obchodu a ďalších vybraných predajní. Spolu s hlavnými dresmi sú už k dispozícií aj náhradné, ktoré sú v čierno-zlatej kombinácií a majú rovnaký dizajn ako hlavné biele. Brankárska jednotka klubu Iker Casillas bude v nasledujúcej sezóne zabraňovať gólom v žltej farbe.

Real Madrid má za sebou pomerne vydarenú sezónu 2010/2011. Klub v nej obsadil druhé miesto v španielskej Primera Division, prebojoval sa do semifinále Ligy Majstrov a podarilo sa mu po osemnástich rokoch vyhrať Španielsky pohár.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok