Tretie dresy Liverpoolu 2011/2012

2011/2012 Adidas Premier League
Autor: Myso

Anglický FC Liverpool dnes prostredníctvom svojej oficiálnej stránky predstavil tretie dresy klubu pre blížiacu sa sezónu 2011/2012. Nové biele dresy tak doplnia náhradné šedé predstavené v priebehu apríla a hlavné červené, ktoré „The Reds“ používali už aj v priebehu nedávno skončenej sezóny.

Inšpiráciou pre nové dresy sa stali vôbec prvé domáce dresy Liverpoolu z roku 1892, ktoré boli v bielo-belasej kombinácií. Belasá farba je na tričkách viditeľná na trojici pruhov typických pre nemeckú spoločnosť Adidas, ďalej na zakončeniach rukávov, vnútornej strane výstrihu a v logu partnera klubu, ktorým je britská banka Standard Chartered.

Do farebnej kombinácie dresov veľmi nezapadá klubový znak, ktorý je v čierno-červenej farebnej kombinácií, podobne ako na v apríli prezentovanom náhradnom drese, ktorý mala na sebe počas predstavovania v Dubline oblečený aj bývalá Miss World 2003 Rosanna Davison. K bielym tričkám budú futbalisti Liverpoolu nosiť biele trenírky a štulpne kombinované s belasými a čiernymi prvkami.

Liverpool je 18-násobným víťazom Premier League a v historickej tabuľke získaných titulov mu patrí druhá priečka za Manchestrom United, ktorý získal práve nedávno svoj devätnásty ligový titul. Z ďalších klubových úspechov „The Reds“ treba určite spomenúť sedem ziskov FA Cupu a päť víťazstiev v prestížnej Lige Majstrov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok