Náhradné dresy Venezuely 2011/2012

2011/2012 Adidas Copa América 2011
Autor: Myso

V noci bolo v Argentíne na programe štvrťfinále šampionátu Copa América, na ktorom si úspešne počína reprezentácia Venezuely. „La Vinotinto“ sa v stretnutí proti Čile predstavili v nových náhradných bielych dresoch.

Výrobcom dresov je nemecká spoločnosť Adidas. Na rozdiel od hlavných dresov, o ktorých bola zmienka na týchto stránkach ešte začiatkom marca, bol pre náhradné zvolený odlišný dizajn. Na bielych tričkách je výrazná najmä vínovočervená farba, ktorú majú tri pruhy charakteristické pre nemeckého výrobcu a rovnako aj bočná strana tričiek. Na rukávoch sú viditeľné aj tenké šedé prúžky.

Pod bielym výstrihom sa nachádza uprostred logo spoločnosti Adidas a vľavo pod ním znak Venezuelskej futbalovej federácie. K bielym tričkám mali futbalisti „La Vinotinto“ oblečené vínovočervené trenírky doplnené bielymi pruhmi na bokoch a vertikálnymi tenkými šedými prúžkami na prednej i zadnej časti. Vínovočervené štulpne majú na prednej strane vyšitú skratku národnej futbalovej federácie FVF.

Nové biele dresy sa vo Venezuele stanú s veľkou pravdepodobnosťou veľmi populárne, pretože futbalisti národného tímu v nich zaznamenali v nočnom stretnutí s Čile víťazstvo 2:1, vďaka ktorému sa vôbec po prvý krát prebojovali do semifinále juhoamerického šampionátu.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok