Dresy Bayernu Mníchov pre európske poháre 2011/2012

2011/2012 Adidas Liga majstrov
Autor: Myso

Bavorský veľkoklub Bayern Mníchov predstavil počas júla nové čierne dresy od domáceho výrobcu Adidas. Bavori ich budú používať v zápasoch európskych pohárov vrátane play-off kvalifikácie do skupinovej fázy Ligy majstrov, ktorú si zahrajú vďaka tretiemu miestu z minulej sezóny.

Elegantné čierne tričká majú okrúhly výstrih doplnený v prednej časti širším červeným a tenším bielym pruhom. Tri pruhy charakteristické pre nemeckú spoločnosť Adidas sú v bielej farbe. Pod logom výrobcu dresov a klubovým znakom sa nachádza dvojica pruhov v hlavných klubových farbách Bayernu – červenej a bielej.

Partnerom klubu sú aj na dresoch určených pre európske pohárové súťaže Nemecké telekomunikácie, ktorých logo sa nachádza pod spomínanými pruhmi v klubových farbách. V spodnej časti dresu je bielym písmom na červenom pozadí uvedené klubové motto „Mia san mia,“ ktoré sa nachádza aj na hlavných dresoch predstavených v júni.

Pre zaujímavosť, znak bavorského klubu sa vyskytuje aj v spodnej časti červených čísiel. Čierne tričká sú doplnené čiernymi trenírkami a čiernymi štulpňami. Tie majú pod trojicou bielych pruhov vyšitý nápis FCB doplnený dvojicou pruhov v klubových farbách a bielym logom spoločnosti Adidas na strane lýtok.

O prezentáciu nových dresov sa postarali opory klubu Thomas Müller a Bastian Schweinsteiger. Aj oni budú musieť spolu so svojimi spoluhráčmi bojovať o účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov v play-off kvalifikácie. Ak Bayern v dvojzápase neuspeje, zahrá si skupinovú fázu Európskej ligy UEFA.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok