Hlavné dresy Írska 2011/2012

2011/2012 EURO 2012 Umbro
Autor: Myso

Na jeseň sú na programe záverečné stretnutia kvalifikácie o postup na ME 2012. O účasť na šampionáte bojuje aj reprezentácia Írska. Náš súper v skupine B nastúpi na zvyšnú časť kvalifikácie v nových dresoch od britskej spoločnosti Umbro.

Írsko hráva väčšinu stretnutí v tradičnej zeleno-bielej kombinácií a nič sa na tomto fakte nemení ani pre nasledujúce obdobie. Na zelených tričkách je viditeľný golierik doplnený v prednej časti zapínaním na suchý zips. Tričká sú pokryté tenkými zlatými prúžkami, medzi ktorými sa nachádzajú tmavozelené linajky vytvárajúce zaujímavú textúru.

Na hrudi nájdeme biele logo spoločnosti Umbro a znak Írskej futbalovej asociácie. Na fanúšikovských dresoch je uprostred umiestnená veľká trojka, ktorá je logom telekomunikačnej spoločnosti Three, partnera írskej reprezentácie. Hráči budú v zápasoch nosiť dresy bez reklamy, logo partnera bude nahradené číslami.

Zelené tričká sú tradične doplnené bielymi trenírkami. Na ich bokoch nájdeme zelené pruhy, ľavú časť vypĺňa logo výrobcu dresov a pravú znak národnej futbalovej federácie. Z dostupných zdrojov je známy aj vzhľad štulpní – tie by mali byť zelené a pokryté množstvom tenkých bielych prúžkov.

Nové dresy Írska sú vyrobené z polyestru a bavlny, čo sú materiály, ktoré by mali hráčom poskytovať čo najväčšie pohodlie. V nových dresoch nastúpia “Boys in green” aj 2. septembra v domácom zápase proti našej reprezentácií.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok