Tretie dresy Evertonu 2011/2012

2011/2012 Le Coq Sportif Premier League
Autor: Myso

Po hlavných modrých dresoch predstavených začiatkom júla a náhradných tmavožltých, ktoré boli uvedené ešte v priebehu mája, predstavil anglický Everton aj svoje tretie dresy pre aktuálnu sezónu 2011/2012.

Výrobcom dresov je francúzska spoločnosť Le Coq Sportif. Pre tretie dresy bola zvolená bledošedá farba, ktorá je kombinovaná s tmavomodrou. Francúzski dizajnéri stavili na jemnú eleganciu, ktorú dokumentuje najmä golierik doplnený gombíkom.

Partnerom liverpoolskeho klubu je spoločnosť Chang Beer, ktorá sa zaoberá produkciou piva a alkoholických nápojov. Logo výrobcu dresov sa nachádza na vnútornej strane výstrihu a rovnako aj vpravo pod ním.

Bledošedé tričká dopĺňajú tmavomodré trenírky s bledošedým znakom Evertonu a logom spoločnosti Le Coq v rovnakej farbe. Na prednej strane štulpní sú elegantným písmom vyšité iniciálky klubu EFC, vrch zadnej strany vypĺňa na tmavomodrom pozadí šedé logo francúzskej spoločnosti.

O prezentáciu nových dresov sa postaral obranca Johnny Heitinga. Holandský reprezentant o novom oblečení svojho tímu povedal: „Nové dresy majú nádhernú farbu a veľmi sa mi páči ich dizajn. Teším sa na zápasy, v ktorých ich budeme mať oblečené. Som presvedčený, že sa budú páčiť aj našim fanúšikom.“

Nové tretie dresy by mali mať podľa klubovej stránky premiéru 15. októbra v súboji na Stamford Bridge, kde sa Everton predstaví proti londýnskej Chelsea. “Toffees” patrí v tabuľke po úvodných dvoch zápasoch anglickej Premier League jedenáste miesto.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok