Hlavné dresy Rakúska 2012/2013

2012/2013 Puma Reprezentácie
Autor: Myso

Počas novembra sa v predstavovaní nových reprezentačných dresov činila najmä nemecká spoločnosť Puma. Tá okrem švajčiarskej reprezentácie, o ktorej nových dresoch ste si mohli prečítať v nedeľu, predstavila aj nové oblečenie Rakúska.

Naši juhozápadní susedia budú opäť vo väčšine stretnutí nastupovať v červeno-bielej kombinácií, ktorú tímu zmenil z náhradnej na hlavnú tréner Hans Krankl. Ten pri národnom mužstve pôsobil v rokoch 2002 – 2005.

Na tričkách sú viditeľné biele prúžky, ktoré sú viditeľné aj v okolí výstrihu a na pleciach. Biele prvky sa nachádzajú aj na vnútornej strane rukávov. Tie pokrývajú aj biele logá spoločnosti Puma, ďalšie nájdeme vpravo pod výstrihom. Vnútornú stranu výstrihu vypĺňa biely nápis „Immer wieder Österreich.“

Biele trenírky sú doplnené po bokoch červenými pruhmi. Vpravo sa nachádza rakúsky štátny znak s orlicou na červeno-bielom pozadí, opačnú stranu potom vypĺňa červené logo spoločnosti Puma. Červené štulpne sú doplnené bielymi pruhmi, na ktorých nechýba logo nemeckého výrobcu.

Rakúsko nezopakuje v Poľsku a na Ukrajine svoju účasť z domáceho šampionátu 2008. Zverenci trénera Marcela Kollera obsadili v kvalifikačnej skupine A až štvrté miesto, keď ich dokázalo predbehnúť trio – Nemecko, Turecko, Belgicko.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok