Náhradné dresy FC Liverpool 2012/2013

2012/2013 Premier League Warrior
Autor: Myso

Po májovom predstavení hlavných červených dresov sme sa v priebehu včerajšieho dňa dočkali aj oficiálneho uvedenia náhradných čiernych. Ako už bolo spomenuté v májovom článku, FC Liverpool bude od novej sezóny obliekať americká spoločnosť Warrior.

Nové čierne dresy sú inšpirované náhradnými dresmi The Reds zo sezóny 1905/06, ktoré sú charakteristické výrazným poloblúkom v okolí výstrihu. Takýto vzor bol podobný s oblečením námorníkov, ktorí sú úzko prepojení s históriou mesta Liverpool.

Náhradné dresy FC Liverpool zo sezóny 1905/06.

Pre logo spoločnosti Warrior, klubový znak i logo partnera Standard Chartered bola zvolená opäť žltá farba. Okrem čiernej a šedej sa na dresoch nachádza aj tradičná klubová červená, ktorá je viditeľná na prúžkoch na vnútornej strane výstrihu i koncoch rukávov.

O prezentáciu nových dresov sa postarali klubové hviezdy na čele s kapitánom Stevenom Gerrardom. Na fotkách vidno aj uruguajského útočníka Luisa Suáreza, či slovenského stopéra Martina Škrtela. Brankár Pepe Reina si v budúcej sezóne zachytá aj v žltom.

FC Liverpool vstúpi do novej sezóny už pod vedením 39-ročného Brendana Rodgersa, ktorý nahradil Kennyho Dalglisha. The Reds sa v ročníku 2012/13 predstavia aj v EL UEFA, ktorú naposledy vyhrali v roku 2001, keď súťaž niesla ešte názov Pohár UEFA.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok