Náhradné dresy FC Liverpool 2013/2014

2013/2014 Premier League Warrior
Autor: Myso

Predstavovanie nových dresov pred blížiacou sa sezónou dnes pokračuje anglickým tímom FC Liverpool. V priebehu týždňa predstavili „The Reds“ svoje nové náhradné dresy od americkej spoločnosti Warrior.

liverpool_biely_uvod

Hneď na úvod treba povedať, že náhradné biele dresy sú charakteristické svojim nevšedným vzhľadom, ktorý sa však nestretol s veľkým pochopením ani u samotných fanúšikov klubu. Tí prirovnávajú nové dresy dokonca k pyžamám.

liverpool_biely_predok

liverpool_cierne_trenirky

liverpool_biele_stulpne

Zámerom americkej spoločnosti Warrior pritom bolo spojiť moderné technológie s históriou. Tú majú prezentovať kosoštvorce známe z oblečenia Liverpoolu z prelomu 80. a 90. rokov, ktoré sú na nových dresoch skombinované do netradičného vzoru.

liverpool_biely_hrac

liverpool_biely_zadok

liverpool_biely_skrtel

Americkí dizajnéri dopriali rovnaký dizajn aj brankárskym dresom, ktoré sú navyše vyhotovené v možno nie práve najatraktívnejšej kombinácií fialovej a ružovej. Aj na náhradných dresoch je namiesto klubového znaku viditeľný len vták (tzv. Liver Bird) doplnený skratkou klubu L.F.C.

liverpool_brankar_fialovy

liverpool_brankar_fialovy_2

FC Liverpool obsadil v poslednej sezóne Premier League až siedme miesto a v nasledujúcom ročníku si tak nezahrá v žiadnom z európskych pohárov. Tretie dresy „The Reds“ by mali byť predstavené v najbližších týždňoch, podľa dostupných informácií budú čierne, doplnené bielou a fialovou.

2 komentáre k príspevku “Náhradné dresy FC Liverpool 2013/2014

  1. Jedny z nejošklivějších dresů, co jsem za poslední léta viděl. Musím říct, že nejsem příznivcem značky Warrior. 🙁

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok