Dresy Olympique Lyon 2011/2012 pre európske poháre

2011/2012 Adidas Liga majstrov
Autor: Myso

Francúzsky Olympique Lyon sa tento týždeň prebojoval cez play-off do skupinovej fázy Ligy majstrov. V nej sa futbalisti tretieho tímu z minulej sezóny francúzskej Ligue 1 predstavia aj v nových ružových dresoch od nemeckej spoločnosti Adidas.

Na dresoch sú viditeľné dva odtiene ružovej farby, ktorá je doplnená tradičnejšou modrou. Práve modré prvky zložené z bodiek a čiar rôznej veľkosti a dĺžky majú na prednej strane tričiek predstavovať lúče svetla. Mestu Lyon je často prisudzovaný prívlastok mesto svetla a každoročne sa v ňom koná aj festival svetla. K ružovým tričkám budú nosiť futbalisti 7-násobného francúzskeho majstra biele trenírky a ružové štulpne.

Dizajnéri spoločnosti Adidas nezostali nič dlžní ani fanúšikom nenápadných, za to veľmi originálnych detailov. Na ružových dresoch Lyonu nájdeme na zadnej strane pod výstrihom malého leva, ktorý sa objavuje aj v klubovom znaku. Zaujímavosťou na nových dresoch je aj logo partnera. V Lige majstrov budú robiť futbalisti Lyonu reklamu domácej automobilke Renault, zatiaľ čo v domácej súťaži dostáva prednosť produkt spoločnosti GigaMedia Limited.

Lyon vďaka úspešnému play-off proti ruskej Kazani doplní v hlavnej fáze Ligy majstrov vlaňajšieho majstra Francúzska Lille a vicemajstra Marseille. O hlavných bielych a náhradných modrých dresoch pre aktuálnu sezónu bola na týchto stránkach zmienka už skôr.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok