Náhradné dresy Holandska 2013/2014

2013/2014 Nike Reprezentácie
Autor: Myso

Americká spoločnosť Nike predstavila po dresoch Brazílie a Portugalska aj nové náhradné dresy Holandska. „Oranjes“ sa vracajú pre najbližšie obdobie k svojej tradičnej náhradnej farbe, ktorou je biela.

holandsko_biely_uvod
Podobne ako v prípade čiernych dresov Portugalska sa ani u tých holandských nejedná o úplne nový dizajn z dielne amerického dodávateľa. Nové biele dresy sú akousi kópiou hlavných, ktoré sú vyhotovené v dvoch odtieňoch oranžovej. Tmavší z nich je na bielych dresoch nahradený dvojicou národných farieb – červenou a modrou.

holandsko_biely_predok

holandsko_biele_trenirky

holandsko_biele_stulpne

Vo vnútri červenej časti môžeme nájsť biely znak holandskej futbalovej asociácie, oproti nemu je už na bielom pozadí umiestnené modré logo spoločnosti Nike. Čísla a menovky hráčov majú taktiež modrú farbu. K bielym tričkám budú nosiť holandskí futbalisti biele trenírky a biele štulpne.

holandsko_biely_vystrih

holandsko_biely_rukav

holandsko_biely_nike

Podobne ako všetky nové dresy od americkej spoločnosti Nike, aj tie holandské sú vyrobené z recyklovaných materiálov. Na tričkách bolo použité minimálne 96% recyklovaného polyestru a na trenírkach sa dokonca iný materiál ani nevyskytuje. Na výrobu kompletného výstroja pre jedného futbalistu sa spotrebuje v priemere 13 plastových fliaš.

holandsko_biely_znak

holandsko_biely_hraci

holandsko_biely_bok

Holandsko sa v nových dresoch predstavuje dnes počas priateľského stretnutia proti Taliansku. V kvalifikácií o postup na MS 2014 do Brazílie sú Holanďania zatiaľ stopercentní, keď v kvalifikačnej skupine D nazbierali v štyroch zápasoch 12 bodov a sú na prvom mieste.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok