Hlavné dresy Mexika pre MS 2018

2018/2019 Adidas MS 2018
Autor: Myso

Ďalším z účastníkov majstrovstiev sveta, o ktorého dresoch si môžete na tomto webe prečítať, je Mexiko. Víťaz kvalifikácie zóny CONCACAF sa na turnaji v Rusku predstaví v dresoch od nemeckej spoločnosti Adidas.

Aj dresy Mexika sú inšpirované oblečením z minulosti, konkrétne zo svetového šampionátu z roku 1994, ktorý sa konal v USA. El Tricolor obliekala vtedy britská spoločnosť Umbro, no mužstvá hrajúce v dresoch Adidas sa predstavili v oblečení s výraznými šikmými pruhmi po bokoch tričiek. Práve tento prvok je viditeľný aj na nových dresoch mexickej reprezentácie.

 

Zelené tričká majú na pleciach tradičné tri biele prúžky charakteristické pre spoločnosť Adidas. Bielu nájdeme aj v okolí výstrihu. Spomínané šikmé pruhy na bokoch sú vyhotovené vo svetlejšom odtieni zelenej farby a zložené z menších vertikálnych prúžkov rôznej hrúbky. Tričká budú mať mexickí futbalisti už tradične kombinované s bielymi trenírkami a červenými štulpňami.

Mexiko sa predstaví už na svojom sedemnástom záverečnom turnaji. Najlepšie výsledky sa mexickým reprezentantom podarili na domácich šampionátoch, na ktorých to v rokoch 1970 a 1986 dotiahli do štvrťfinále a dvakrát obsadili konečné šieste miesto.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok