Dresy Srbska pre MS 2018

2018/2019 MS 2018 Puma
Autor: Myso

Nemecká spoločnosť Puma predstavila v priebehu minulého týždňa nové červené dresy srbskej reprezentácie. Tie tak doplnili náhradné biele, uvedené v priebehu marca. Obidva dresy budeme mať možnosť vidieť v akcii na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Rusku, kde sa Srbsko predstaví v skupine E.

Nové červené dresy majú biely okrúhly výstrih, pod ktorým nájdeme biele logo spoločnosti Puma a červeno-biele logo národnej futbalovej reprezentácie doplnené zlatým lemovaním. Rukávy pokrývajú biele pruhy, na ktorých sú umiestnené červené emblémy dodávateľa. Na zadnej strane dresov sa pod výstrihom nachádza srbská vlajka.

Červené tričká dopĺňajú červené trenírky s výraznými bielymi pruhmi po bokoch a biele štulpne s červeným logom spoločnosti Puma. Srbských futbalistov však pravdepodobne častejšie uvidíme v červených štulpniach, rovnako ako tomu bolo v závere marca počas prípravného stretnutia proti Nigérii v anglickom Londýne.

Náhradné dresy sú biele a sú vyhotovené v opačnom farebnom prevedení ako hlavné červené, vrátane farby okrúhleho výstrihu i pruhov na rukávoch. Na prednej strane tričiek sa uprostred nachádza srbská trikolóra, ktorá je na hrudi prerušená kvôli umiestneniu červených čísiel. Na zadnej strane opäť nechýba štátna vlajka.

K bielym tričkám budú mať srbskí futbalisti k dispozícií biele trenírky s červenými pruhmi a takisto biele alebo červené štulpne, ktoré budú môcť voľne kombinovať vzhľadom na farby oblečenia svojich súperov.

Srbsko sa pod svojim súčasným názvom predstaví po šampionáte v Južnej Afrike 2010 na svojom druhom záverečnom turnaji MS. V základnej skupine si postupne zmeria sily s Kostarikou, Švajčiarskom a Brazíliou. Pod hlavičkou Juhoslávie sú najlepším umiestnením reprezentácie dve štvrté miesta z Uruguaja 1930 a Čile 1962.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok