Náhradné dresy Mexika pre MS 2018

2018/2019 Adidas MS 2018
Autor: Myso

V predstavovaní dresov pre blížiace sa majstrovstvá sveta v Rusku dnes pokračujeme mexickou reprezentáciou. Okrem tradičného zeleného oblečenia sa nám futbalisti El Tricolor predvedú v najbližšom období aj v bielom.

Dizajnéri spoločnosti Adidas čerpali inšpiráciu pre vzhľad nových náhradných dresov v 50. rokoch minulého storočia. Tričkám dominujú výrazné horizontálne pruhy v tradičných mexických farbách – zelenej a červenej. Pre Adidas charakteristické tri pruhy nájdeme na pleciach a sú vyhotovené v zelenej farbe.

Na zadnej strane tričiek sa nachádza zelený nápis „Soy México” – „Som Mexiko.” Biele dresy sú doplnené tmavočervenými trenírkami s trojicou bielych pruhov po bokoch. Biele štulpne majú vo vrchnej časti tri zelené pásiky a nájdeme na nich aj nápis FMF predstavujúci skratku Mexickej futbalovej federácie.

Mexiko sa predstaví už na svojich siedmych majstrovstvách sveta v rade. Zverenci Juana Carlosa Osoria boli vyžrebovaní do skupiny F, kde sa postupne stretnú s Nemeckom, Kórejskou republikou a Švédskom.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok