Dresy Iránu pre MS 2018

2018/2019 Adidas MS 2018
Autor: Myso

Opäť po štyroch rokoch sa na svetovom šampionáte môžeme tešiť aj na Irán. Ázijský zástupca sa predstaví už na svojom piatom záverečnom turnaji a v Rusku ho bude obliekať nemecká spoločnosť Adidas.

Hlavné biele dresy sú kópiou katalógového modelu Tabela. Červený véčkový výstrih dopĺňa trojica prúžkov smerujúca k pleciam a červené zakončenia rukávov. Trojicu červených pásikov nájdeme aj po bokoch bielych trenírok a vo vrchnej časti bielych štulpní.

Pre náhradné dresy bol zvolený červeno-biely model Condivo 18. Povrch dresov vypĺňa textúra zložená z prúžkov rôznej hrúbky, ktoré sú tvarované do šachovnicového vzoru. Okrúhly výstrih je doplnený jemným bielym prúžkom. Červené tričká dopĺňajú červené trenírky a štulpne v rovnakom farebnom prevedení.

Irán dosiahol svoje najlepšie umiestnenie na premiérovom vystúpení v roku 1978 v Argentíne (14. miesto). Futbalisti ázijskej krajiny doteraz vyhrali na MS len jediný zápas, keď si pred 20 rokmi vo Francúzsku poradili s USA 2:1. O zlepšenie tejto bilancie sa pokúsia tento rok v skupine B, kde sa stretnú s Marokom, Španielskom a Portugalskom.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok