Hlavné dresy Manchestru City 2018/2019

2018/2019 Nike Premier League
Autor: Myso

Začiatok mája priniesol predstavenie dresov úradujúceho anglického šampióna. Manchester City sa aj v sezóne 2018/19 predstaví v oblečení z dielne americkej spoločnosti Nike.

Dresy sú postavené na dizajnovom základe Vapor, s ktorým sme sa stretli už počas tohtoročných majstrovstiev sveta a takisto bude súčasťou oblečenia popredných európskych klubov. Jedným z jeho charakteristických dizajnových prvkov sú aj tenké horizontálne prúžky, ktoré pokrývajú celý povrch rukávov.

Pod výstrihom tričiek nájdeme tmavomodrý gombík, na opačnej strane sa nachádza výrazný tmavomodrý vertikálny pruh. Partnerom klubu zostáva aj naďalej letecká spoločnosť Etihad Airways, na rukáve je viditeľný emblém kórejského výrobcu pneumatík Nexen Tire.

Belasé tričká sú doplnené tradične bielymi trenírkami, novinkou je návrat tmavomodrých štulpní. Tie mali futbalisti Manchesteru City oblečené aj pri svojom prvom ligovom titule v roku 1937 a rovnako počas sezóny 1998/99, ktorá je viacerými označovaná za prelomovú v modernej histórií klubu.

Sky Blues získali počas minulej sezóny svoj piaty majstrovský titul. Medzi najväčšie klubové úspechy môžeme zarátať aj 5 víťazstiev v FA Cupe či triumf v Pohári víťazov pohárov z roku 1970.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok