Náhradné dresy Tottenhamu Hotspur 2018/2019

2018/2019 Nike Premier League
Autor: Myso

Spolu s hlavnými dresmi bolo počas júla uvedené aj nové náhradné oblečenie Tottenhamu Hotspur. Dvojnásobný anglický šampión bude nastupovať proti bielym súperom v tmavomodrej kombinácií.

Tmavomodré tričká sú doplnené bledšmi rukávmi, ktoré pokrývajú bledomodré horizontálne prúžky charakteristické pre dizajnové prevedenie Nike Vapor. Na zadnej strane výstrihu nájdeme vertikálny pruh v kombinácií tradičných klubových farieb londýnskeho celku. Vnútornú stranu výstrihu vypĺňa skratka #COYS (Come on you Spurs) venovaná fanúšikom Tottenhamu.

Partnerom Spurs bude aj v budúcej sezóne poisťovacia spoločnosť AIA. Jej emblém, rovnako ako aj logo výrobcu dresov a klubový znak sú vyhotovené v bielom prevedení. Tričká budú mať futbalisti Tottenhamu doplnené modrými trenírkami s rovnakým vzorom aký je použitý na rukávoch. Belasé štulpne sú vo vrchnej časti vyplnené tmavomodrými prúžkami.

Tottenham si vďaka tretej priečke z minulej sezóny zahrá aj skupinovú fázu Ligy majstrov. V najprestížnejšej európskej súťaži to londýnsky klub dotiahol najďalej pri svojej prvej účasti v roku 1962, kedy stroskotal až v semifinále na portugalskej Benfice Lisabon.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok