Tretie dresy Tottenhamu Hotspur 2018/2019

2018/2019 Nike Premier League
Autor: Myso

Anglický Tottenham Hotspur už pozná aj svoje tretie dresy pre novú sezónu 2018/19. V stretnutiach európskych pohárov sa futbalisti londýnskeho klubu predstavia aj v menej tradičných zeleno-modrých dresoch.

Dizajn dresov vychádza zo základu Nike Vapor, je však doplnený o moderný asymetrický vzor zložený z tmavých farieb a rôznych geometrických línií. Pri bližšom pohľade môžeme odhaliť, že sa jedná o letecké zobrazenie severolondýnskej štvrte Haringey, v ktorej sa nachádza aj domovský stánok Tottenhamu.

Inšpiráciou pre nové farebné prevedenie sa stalo logo pivovaru, ktorý vlastnil časť pozemkov, na ktorých sa nachádza nový Tottenham Hotspur Stadium. Zelené tričká majú výrazné tmavomodré rukávy, trenírky sú taktiež zelené a oblečenie dopĺňajú tmavomodré štulpne so zelenými prúžkami umiestnenými v ich vrchnej časti.

Londýnsky klub zaznamenal na európskej scéne doteraz tri veľké úspechy. V roku 1963 dokázal získať Pohár víťazov pohárov. Ďalšie dva triumfy zaznamenal v bývalom Pohári UEFA, ktorý ukoristil v rokoch 1972 a 1984.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok