Tretie dresy FC Fulham 2011/2012

2011/2012 Kappa Premier League
Autor: Myso

Presne predvčerom sa do predaja dostala špeciálna fanúšikovská verzia nových tretích dresov londýnskeho FC Fulham. Tie sú v zlatej farbe a “The Cottagers” sa v nich predstavili po prvý krát v stretnutí na pôde Newcastlu United.


Nové zlaté dresy majú výrazný golier, pod ktorým sa vpravo nachádza čierny nápis Kappa sprevádzaný na opačnej strane klubovým znakom Fulhamu. Partnerom je aj na tretích dresoch finančná skupina FxPro. Fanúšikovská verzia dresov sa oproti tým zápasovým líši vyobrazením klubovej legendy Johnnyho Haynesa v ľavej dolnej časti tričiek.

Tradičné logo spoločnosti Kappa, ktoré tvoria postavy ženy a muža, ktorí k sebe sedia navzájom otočení chrbtom, sa nachádza na obidvoch rukávoch nad logom Premier League. Zlaté tričká budú mať hráči Fulhamu v zápasoch doplnené tmavomodrými trenírkami a tmavomodrými štulpňami, v Newcastli zvolili vzhľadom na dresy súpera biele.

Predstavením tretích dresov Fulham skompletizoval svoju kolekciu oblečenia pre aktuálnu sezónu. O všetkých dresoch nájdete informácie aj na týchto stránkach – o hlavných bielych sa tu písalo začiatkom júla, náhradné čierne dostali priestor ešte v máji.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok